Lukijat. Lue sinäkin!

maanantai 13. toukokuuta 2013

Paras äitienpäivä tähän asti

Eilen oli äitienpäivä, mikäli se meni joltakulta ohitse. Olin viettämässä sitä mummillani, koska välini omiin vanhempiini ovat hieman jäiset. Helekatin tunnepitoinen äippienpäivä kyllä!
Lauantaina menin tosiaan Hakunilaan mummilleni. Toivottelin asianmukaisesti, mutta päätin tehdä pienen jäynän. Jätinkin takkini päälle ja hipsin sen kanssa mummini perässä keittiöön aivan normaalisti. Odotin sopivaa hetkeä... Sitten tiskipöydällä hääräillyt mummini kääntyi pois päin ja nykäisin taskustani pari tuntia aiemmin itse tekemäni kortin sujauttaen sen huomaamattomasti tiskipöydälle pystyyn. Huomattuaan kortin hän luki sen yllättyneenä ja sitten halattiin. Oli hyvin tunteikas hetki, koska olin kirjoitellut korttiin paljon, kuulemma kauniita, asioita.
Äitienpäivän vietossa myös mummi yllätti. Hän oli leiponut äärimmäisen herkullista sienipiirakkaa ja samanmoista mustikkaversiota! Menimme nautiskelemaan niistä parvekkeelle juuri keitetyn kahvin kera. Mummi istui auringossa ja minä varjossa. Herkkujen jälkeen jatkoimme suoraan putkeen vielä korteilla pelaamista ja saimme oikein kunnon naurut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaa kilttejä, ihanat elokimpaleiseni!