Lukijat. Lue sinäkin!

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Oi ihana söppänä pupunen meni tosta ohi! Että tuikkelis-tui vaan.

Ai että, ei kyllä vähään aikaan ole ollut näin ihanaa aamua! Sopivan rauhallinen hieman hempeilevä musiikki soi kahvikupponen kourassa ja tunti sitten herännyt. Lopputuloksena ihanan rauhallinen mutta suht. virkeä olo. Moni kaipaisi tähän tilanteeseen tuorean sanomalehden tietyltä toimittajalta, mutta minä kaipaisin tähän tilanteeseen tietyn halittavan. Koska mielestäni ei ole parempaa tapaa aloittaa aamua, kuin nauttia aamun rauhallisuudesta rakkaan ihmisen kanssa joko punkan pohjalla tai aamupalapöydässä.
No juupa juu, on tässä hetkessä muutakin ihanaa kuin vain tämä hetki. Nimittäin mielialaani piristää vaihteeksi sekä eilinen, että myöhempi tämä päivä. Eilen olin nimittäin tyttöystäväni kanssa ja myöhemmin menimme tapaamaan inttikaveriani sekä erästä neljättäkin ihmistä samalla. Nallekarhuksi häntä kutsukaamme nallemaisen luonteensa ja olemuksensa vuoksi. Kävimme kokiksella kahvilassa, mutta "iso limu" ei ollut tarpeeksi iso, joten hain itselleni kaupasta 1½l halppiskolajuoman. Myöhemmin tänään ruoan jälkeen olen tapaamassa jotakuinkin pitkäaikaisinta ystävääni joka minulla tällä hetkellä on. En ole nähnyt häntä itkään aikaan ja on ihana tavata häntä taas! Mitään suunnitelmia ei vielä edes ole mutta spontaanius on monessa asiassa hyväksi ja se pätee myös tähän. Elämäni tuppaa kyllä muutenkin olemaan aika spontaania: en usein aamulla vielä tiedä, että missä illalla tai yöllä olen. Tiedän, kuulostaa pahalta, mutta ei se sitä ole. Se on vain nuoren miehen elämää, ja uskottelen itselleni olevani normaali (JA PAH!).
Olen tässä pohtinut sellaista merkillistä seikkaa liittyjen näihin blogitekstini tynkiin, että kaikilla teksteillä tuppaa olemaan yksi yhteinen asia. Nimittäin minust ainakin kikrjoittajana tuntuu, että rakkahini kaunoinen esiintyy melkeinn jokaisessa tekstissä. Pitkään (jo edellistäkin tekstiä kirjoittaessa) olen tätä seikkaa pohtinut ja seikkahan on saletti. Vaan mistähän se johtuu? Poohdinnoillahan yleensä lienee jonkin tasoisia tuloksia, ja omani ovat tässä asiassa pitkältia arvauksia tai jotain sinne päin. Tässä välissä joku taas ajattelee: "Sinäkö muka pohdit ja saat vielä tuloksiakin!" , mutta hiiteen tuollaiset skeptisyydet nyt asian ollessa vakava! Niin juu, tosiaan asiaan voisi vitkuttelemattakin mennä... Olen vahvasti sitä mieltä, että kyseisen henkilön esiintyminen teksteissä voisi johtua hänen tärkeydestään minulle tai hänen kanssaan vietetystä ajasta, koska hän on vapaa-aikanani eniten tapaamani ihminen. Mielestäni suuri teksteissä esiintymisen aste voi viitata myös siihen, että ajattelen häntä paljon mikä puolestaan on yleensä tyypillistä varsinkin suhteen alkuvaiheelle. Olemme kuitenkin seurustelleet nyt 7kk ja välissä oli ainakin osaltani hieman vaisumpi vaihe, mutta nyt on jostain taas saatu uutta potkua ja halipula on ollut välillä aikamoinen (kuten juurikin nytkin). Ja nyt on sitten ½blogiekstiä meistä alettuani pohtimaan asiaa, hehe. Nauttikaa ja kärvistelkää nahoissanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olkaa kilttejä, ihanat elokimpaleiseni!